Couscoussallad med äpple

IMG_1223

Couscoussallad med äpple    4 portioner

Grundrecept
2,5 dl couscous
3,5 dl vatten eller buljong
1 msk olja
salt

  • Koka upp vatten eller buljong och häll det över couscousen.
  • Låt stå och svälla några minuter
  • Tillsätt olja och rör om med en gaffel, sedan är couscousen klar.
  • 1 dl couscus ger ca 2,5 dl kokt.

    Couscous med grönsaker och äpple    4 portioner

  • 5 dl kokt couscous
  • ½ dl edamame bönor
  • ½ dl broccolifloretter
  • 1 röd tomat
  • ½ gul paprika
  • ½ grönt äpple
    Servera med en yoghurtsås
  • 2 dl yoghurt
  • 1 st pressad vitlök
  • Hackad mynta
  • Salt och peppar

Lämna en kommentar